O’ZBEKISTONDA IJTIMOIY VA IQTISODIY SOHADA AMALGA OSHIRILAYOTGAN O’ZGARISHLAR MAZMUN VA MOHIYATI. - Axmatov Shahzod Boymirza o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada so’ngi yillarda O’zbekiston jamiyatida bo’layotgan o’zgarishlar haqida so’z boradi. Jamiyat hayotida olib borilayotgan islohotlar, jamiyatni yuksaltirishga qaratilgan ishlar va bu ishlarni turli raqamlarda aks etishi jarayonini ko’rishimiz mumkin. Jumladan davlat negizida shahar negizida va mahalla negizida bo’layotgan o’zgarishlar haqida so’z boradi.