AKUSHERLIK VA GINEKOLOGIYANING DOLZARB MUAMMOLARI: 2024-YIL XALQARO ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA TAJRIBASI ASOSIDA - Nematova Maftuna Rahmatilloyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya 2024-yil 17–19-oktyabr kunlari Toshkent shahrida Respublika ixtisoslashtirilgan ona va bola salomatligi ilmiy-amaliy tibbiyot markazining 50 yilligiga bag‘ishlab “Akusherlik va ginekologiyaning dolzarb muammolari” mavzusida xalqaro ilmiy-amaliy konferensiya bo‘lib o‘tdi. Mazkur maqolada konferensiyada muhokama qilingan asosiy yo‘nalishlar, muhim tibbiy masalalar va ilgari surilgan ilmiy-amaliy takliflar yoritiladi.