KARTOSHKA EKISH UCHUN TAYYORLANGAN PUSHTALARGA ISHLOV BERADIGAN TISHLI G‘ALTAK - Uchqun Qodirov; Xudoynazarbek Shirinboyev (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada tuproqni kartoshka ekishga tayyorlaydigan qurilma va uning ishchi organlarini parametrlarini asoslash bo‘yicha ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, qurilmaning tishli g‘altagi konstruktiv sxemasi, uning turlari va parametrlarini asoslash hamda agregatning ish jarayoni batafsil yoritilgan.