XITOYDA BOSHLANG’ICH TA’LIM TIZIMI HAQIDA - Juraqulov Mahatali Shohotamovich; Anvarova Aziza Qahramon qizi; Usmonova Ruzixon Bozorovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annontatsiya: Ushbu maqolada Xitoy Davlatining ta’lim tizimi, ta’lim tarixi, rivojlanishi, majburiy ta’lim to’g’risidagi qonuni haqida ma’lumot berilgan.Undan tashqari ushbu maqolada Xitoy Davlatida Boshlang’ich sinf o’quvchilarining o’qishi haqida ham yoritilib o’tilgan. Xitoy Davlati rivojlangan davlat safida hisoblanganligi uchun ta’lim tizimini o’rganib chiqqan holda yozildi ushbu maqola.