ILM-FAN RIVOJIDA OʻRTA OSIYO OLIMLARINING ROʻLI QANCHALAR MUHIM - Islandarova Zarina Shuxratovna; Arifova Iroda Arif qizi; Marjona Qurolboyeva Sherzod qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annontatsiya :Ushbu maqolada O’rta Osiyoda ilm fan rivojida olimlarning roli haqida yoritilgan. Ularning ilmiy izlanishlari haqida, ilmni rivoji haqida yoritib berilgan. O’zbekiston Respublikasida ilmning o’rni o’z o’rnida yoritilib o’tilgan.