MULLA ALI QORI – HADIS VA FIQH ILMINING YIRIK MUTAXASSISI - NURIDDINOV ABDULVORIS (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Mulla Ali Qori hazratlarining hadis va fiqh sohasidagi ilmiy merosi yoritiladi. Uning zamonasidagi ilmiy muhit, ustozlari, mashhur asarlari, xususan “Sharhu Musnadi Abu Hanifa” va “Mirqot al-Mafatih” kabi asarlari tahlil qilinadi. Shuningdek, uning kalom va tasavvufga oid qarashlari, ilmiy uslubi va musulmon olamidagi obro‘-e’tibori haqida ham fikr yuritiladi.