KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARINING TA’LIM JARAYONIDAGI O’RNI VA AFZALLIKLARI - Mo‘minova Gulnora Sobirjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Hozirgi zamon ta’limida kompyuter texnologiyalari muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ularning ta’lim jarayonida qo’llanilishi o’quvchilarni yanada qiziqarli va samarali o’qitishga yordam beradi. Kompyuterlar, internet va boshqa zamonaviy texnologiyalar ta’limni yangilash, o’quvchilarning bilim darajasini oshirish va darslarni yanada interaktiv qilish imkonini beradi. Ushbu maqolada kompyuter texnologiyalarining ta’lim jarayonidagi o’rni, afzalliklari va kamchiliklari haqida ma’lumotlar berilgan.