ONA TILI TA’LIMIDA METODLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - G‘ulomova Shahzoda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: O‘quvchilar nutqini rivojlantirishda ona tili darslarining o‘rni katta. Ularning so‘z boyligini oshirish, erkin va ravon fikrlarini bayon qilishlari, yangi mavzuga diqqatlarini tortish uchun darslarni qiziqarli va samarali tashkillashtirish lozim. Quyida ona tili darslarida qo‘llash uchun bir qancha metodlar tavsiya qilganmiz.