TA’LIMDA ZAMONAVIY YONDASHUV: STEAM O‘QITISH TIZIMI XUSUSIDA - Ergashev Farruxbek Ortiqboy o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Jahon miqyosida ta’lim tizimida bo‘layotgan yangiliklar, zamonaviy o‘qitish usullari, an’anaviy yondashuvdan qochish va uning o‘rniga yangicha zamonaviy yondashuvlar asosida o‘qitish tizimini shakllantirish, ta’lim tizimini isloh qilish qilish davr talabiga aylanib ulgurmoqda. Ushbu maqolada zamonaviy o‘qitish tizimlaridan biri STEAM–o‘qitish tizimi haqida fikr yuritiladi.