TALABALARGA VoLTE XIZMATINING IMS TIZIM OSTI PLATFORMASIDA ISHLASH JARAYONINI O‘RGATISH - Almardanov Muxriddin Xurram o‘g‘li; Abduraxmonov Doston Rustamjon o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ISM tizim osti platformasining asosiy elementlari, ularning ishlash prinsiplari va bu platformada VoLTE xizmatining ishlash jarayoni bayon etilgan