THEME: "DEVELOPING LISTENING COMPREHENSION THROUGH AUTHENTIC AUDIO MATERIALS" - Teshaboyeva Nigoraxon Qahramonjon qizi; Ismailov Abdurashid Isakovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tezisda autentik audio materiallardan foydalanish orqali tinglab tushunish ko‘nikmalarini rivojlantirishning samarali usullari yoritilgan. Unda autentik materiallar — ya’ni real hayotdan olingan audio manbalar (intervyular, reportajlar, kino va serial parchalari, podkastlar, radio eshittirishlar) til o‘rganish jarayonida qanday qilib o‘quvchilarning eshitganini tushunish qobiliyatini oshirishi mumkinligi tahlil qilinadi.