FIZIK MASALALARNING TURLARI, ULARNING DIDAKTIK IMKONIYATLARI VA KLASSIFIKATSIYASI - Otaqulova Iroda Abdurashid qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fizik masalalarning turlari, ularning didaktik imkoniyatlari va klassifikatsiyasi haqida ma’lumot berilgan.