ТАКФИРНИНГ ХАТАРЛИ ОҚИБАТЛАРИ - Ахмедов Бурхон Абдурахмонович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация Ушбу мақолада бир-икки китобни ўқиб олиб, ўзини “мужтаҳид” санайдиган, кишиларни бўлар-бўлмасга кофирга чиқарадиган оқим ва фирқаларнинг вакиллари, уларнинг имон ва куфр масалаларида ўта журъатли бўлиб кетишгани ҳамда Исломни ҳали чуқур ўрганмаган, етарли билим олмаган баъзи ёшларимиз уларга кўр-кўрона эргашиб, залолат ва жоҳиллик йўлига кириб қолишаётгани, шу ўринда «Нега шундай бўляпти? Уларнинг хатоси нимада? Муаммонинг ечими борми?» каби саволларга жавоб берилган.