BIOLOGIYA FANINI O’QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Abdurashidova Muxarramxon Sirojiddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada biologiya fanini o`qitishda yangi pedagogik texnologiyalarian samarali foydalanish haqida bayon qilingan.