HARAKATNI TASHKIL ETISH BO’YICHA ME’YORIY HUJJATLAR - Rahimov Mahammadjon Xalimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Sohalar me’yoriy xujjatlarida (instruktsiya, uslubiy ko’rsatma) avtomobil transportida, yo’l xo’jaligida, yo’l harakat xavfsizligi xizmatlarida harakat xavfsizligini yaxshilash, yo’l-transport hodisalarini hisobga olish, transport vositalaridan foydalanishga ruxsat berish, yo’lning xavfli bo’laklarini aniqlash, harakat xavfsizligini boshqarish bo’yicha yo’l yo’riqlar ko’rsatiladi.