AXBOROTLASHGAN JAMIYAT VA UNING ISTIQBOLLARI - Arabboyeva Nozima (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annostatsiya: Ushbu maqolada axborotlashgan jamiyat tushunchasi, tarixiy rivojlanishi, ijobiy va salbiy ta’sirlari, kelajakdagi istiqbollari haqida batafsil ma’lumot beradi. Axborot va kommunikatsiya texnologiyalari (AKT) ning keng tarqalishi, insonlar hayotining turli sohalariga chuqur ta’sir ko’rsatganligi ko’rsatiladi.