“DIDAKTIK BIRLIKLARNI YIRIKLASHTIRISH” TEXNOLOGIYASI ASOSIDA O‘QITISH METODIKASI - Sh.F.Toʻrayev. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Maqolada “Didaktik birliklarni yiriklashtirish” texnologiyasi asosida o‘qitish metodikasining xususiyatlari, yutuq va kamchiliklari haqida so‘z boradi. O‘quvchilarda puxta, chuqur, tizimli bilim va ko‘nikmalarni shakllantirish, o‘qitish jarayonini samaraliroq, ixchamroq va ongliroq qilishda “Didaktik birliklarni yiriklashtirish” texnologiyasi asosida o‘qitishning qo‘l kelishi Akademik litseylarning Matematika darslaridan mavzular olinib asoslashga harakat qilingan.