RAHBARLARGA ZAMONAVIY BOSHQARUV JARAYONIDA QOʻYILADGAN ASOSIY TALABLAR HAMDA ULARNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Narbayeva Naima Maxmudjanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya: Rahbarlikning samarali yo’llarini topish, boshqaruv tizimini to’g’ri yo’lga qo’yish mamlakatimiz taraqqiyotining ustuvor yo’nalishlari etib belgilangan.