MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA UMUMMADANIY KOMPETENSIYALARNI BAHOLASH VA MONITORING QILISH USULLARI - Soliyev Ilhomjon Sobirovich; Shokirjonova Zuhraxon Murodjon qizi. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari pedagog- tarbiyachilarining umummadaniy kompetensiyalarini rivojlantirish muammolari va ahamiyati yoritilgan. Maqola pedagoglarning shaxsiy va kasbiy o‘sishiga ta’sir etuvchi omillarni aniqlashga hamda ta’lim sifatini oshirishda umummadaniy kompetensiyalarning muhimligini ta’kidlashga qaratilgan.