“BO‘LAJAK TARBIYACHILARNI UMUMMADANIY KOMPETENSIYALARGA O‘RGATISHDA GAMIFIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINING QO‘LLANILISHI” - Shokirjonova Zuhraxon Murodjon qizi. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bo‘lajak tarbiyachilarning umummadaniy kompetensiyalarini rivojlantirishning zamonaviy pedagogik texnologiyasi – gamifikatsiya yondashuvi tahlil qilinadi. Shuningdek, maktabgacha ta’limda innovatsion metodlarni joriy etish orqali pedagogik jarayonni takomillashtirish va yosh mutaxassislarni zamonaviy ta’lim talablariga mos tayyorlashning muhim jihatlari ochib berilgan.