ALISHER NAVOIY IJODIDA KOMIL INSON KONSEPSIYASI - Fayzullayeva Gulnoza Abdijabborovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.Ushbu maqolada Alisher Navoiy asarlarida komil inson konsepsiyasi tahlil qilinadi. Shoirning badiiy va axloqiy asarlarida ilgari surilgan komil inson g‘oyalari, ularning pedagogik va ma’naviy ahamiyati, shuningdek, zamonaviy tarbiya jarayonidagi o‘rni yoritiladi.