ПРАВОВЫЕ ОСНОВЫ РЕГУЛИРОВАНИЯ ИНВЕСТИЦИОННЫХ СОГЛАШЕНИЙ - Каримова Фарангиз Нарзилло қизи (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация: ушбу мақолада чет эллик инвесторлар ва турли давлат ҳукуматлари ўртасида инвестиция битимларни тузиш бўйича халқаро тажриба ва амалиёт ўрганилди. Тадқиқот инвестиция шартномаларини тартибга солишнинг назарий-ҳуқуқий асосларини таҳлил қилади, уларнинг ҳуқуқий моҳияти ва таснифини аниқлайди ҳамда давлатнинг инвестиция муносабатларидаги рўлини кўриб чиқади.