РЕСПУБЛИКАМИЗДАГИ МУҲОФАЗА ЭТИЛАДИГАН ТАБИИЙ ҲУДУДЛАРНИНГ АСОСИЙ ТОИФАЛАРИ ВА ТАСНИФЛАРИ - Беҳруз Бегалиев; Валижон Бадиров; Нодир Умиров; Ғулом Жобборов (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация: Экология, атроф-муҳитни муҳофаза қилиш ва иқлим ўзгариши вазирлиги ҳузуридаги "Муҳофаза этиладиган табиий ҳудудлар департаменти" бош мақсадидир.