O’QUVCHILARDA KASBIY QIZIQISHLARNING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Tleubayeva Ayjamol Asanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya: Zamonaviy dunyoda yoshlarga zamonavity kasblarni o’rganish, inqirozdagi kasblarni rivojlantirish yoki boshqasi bilan almashtirish tendensiyalari taxlili.