MOLIYAVIY BOSHQARUVNING SAMARADORLIGINI OSHIRISH USULLARI - Qodirov Tursunboy Oribjonovich; O. Axmedov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsia:Maqolada moliyaviy boshqaruvning samaradorligini oshirish usullari, byudjetni samarali taqsimlash moliyaviy boshqaruvning muhim jixatlari to’g’risida muxim ma’lumotlar keltirilgan.