TIL VA TAFAKKUR O‘ZARO BOG‘LIQLIGIDA NUTQIY KAMCHILIKLARNI TUSHUNISH - Ochilova Mohichehra Tolib qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Nutq nuqsoniga ega bo’lgan bolalar va ularing bilish jarayonlarini o’rganish. Nutq kamchiligiga ega bo’lgan bolalarda bilish jarayonidagi muomosini o’rganish jarayoni.