МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАРГА КОМПЬЮТЕР БИЛАН ИШЛАШДА ФОЙДАЛАНИЛАДИГАН ДАСТУРЛАР - Саттарова Одинахон (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация: Ушбу ишда мактабгача ёшдаги болалар учун компьютер дастурларидан самарали фойдаланиш масалалари таҳлил қилинган. Таълимий ва ривожлантирувчи дастурларнинг болаларнинг ақлий, психологик ва ижодий қобилиятларини шакллантиришдаги ўрни очиб берилган. Замонавий технологиялар болалар таълимида қай тарзда самарали қўлланилиши мумкинлиги ҳақида тавсиялар берилган.