IJTIMOIY LOYIHALARNI RAQAMLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH MASALALALARI - Sharipov Behzod Shavkatovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ijtimoiy loyihalar insoniyatning ijtimoiy, iqtisodiy va madaniy rivojlanishida muhim rol oʻynaydi. Zamonaviy texnologiyalar rivojlanishi bilan ularni raqamlashtirish samaradorlikni oshirishning asosiy omillaridan biriga aylangan. Ushbu maqolada ijtimoiy loyihalarni raqamlashtirishning dolzarb masalalari, imkoniyatlari, qoʻllaniladigan texnologiyalar va ularning samaradorligini oshirish yoʻllari tahlil qilinadi. Bundan tashqari, raqamli yechimlarning afzalliklari, xavflari va kelajakdagi istiqbollari ham muhokama qilinadi.