TELETIBBIYOT: ZAMONAVIY SOG’LIQNI SAQLASHDA UNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARINING KENG QAMROVLI TAHLILI. - Alimov Bobirjon Abdulloevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy tibbiyotda teletibbiyotning o‘rni, uni qo‘llashning afzalliklari va kamchiliklari, qolaversa, teletibbiyotni qo‘llash muammolarini bartaraf etish usullari keng yoritilgan.