MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDAGI TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA RIVOJLANISH MARKAZLARINING AHAMIYATI. - Baytileuova Gu’lzar Maxset qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotaciya: Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida tashkil etilgan rivojlantirish markazlarining ta’lim tarbiya jaroyonidagi ahamiyati, vazifasi, rivojlantiruvchi markazlarni tashkillashtirish va rivojlantiruvchi muhitni yaratish haqida so’z boradi.