CHET TILI MASHG‘ULOTLARIDA TAʼLIM OLUVCHILARNING GAPIRISH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHGA OID O‘ZIGA XOS JIHATLAR - Ahmedova Jumagul Tursunovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola gapirishni nutq faoliyati turi sifatida o‘rgatish masalalariga bag‘ishlangan. Muallif gapirishning ko‘plab olimlar tomonidan taklif etilgan tasnifi va tavsiflarini o‘rganib chiqadi. Shuningdek, gapirishga o‘rganish jarayonida yuzaga keladigan qiyinchiliklarni bartaraf etish yo‘llari taklif etilgan.