ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA TURLI QIZIQARLI O’YINLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Nuriddinova Yulduzxon Xasanboyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola ona tili va adabiyot fanining komil inson tarbiyasidagi ahamiyati va ona tili va adabiyot darslarida tashkil etilishi mumkin bo’lgan turli qiziqarli o’yinlarga bag’ishlangan.