ODDIY XLORELLA (CHLORELLA VULGARIS) SUZPENZIYASINI O’STIRISH UCHUN TAVSIYA ETILADIGAN OZIQ MUHITLARI HAMDA ULARNING AHAMIYATI - Jonuzoqov Azimjon G’ayrat o‘g’li; S.O.Xo’jjiyev (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Chlorella vulgaris suzpenziyasini yetishtirishda qo’llaniladigan oziqa muhitlari, ularning suzpenziya rivojlanishiga ta’siri, shuningdek, oddiy xlorellaning ommaviy ishlab chiqarilishida qaysi oziq muhiti qulay va noqulayligi, ularning ahamiyati haqida so‘z boradi.