MIRZA ULUǴBEKTIŃ JÁHÁN ILIMINE QOSQAN ÚLESI - Tursınbaeva Umida (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bul maqalada Mırza Uluǵbektiń ómiri haqqında , oniń iskerligi, patshalıǵı, ustazlıǵı, alıp barǵan siyasatı, aspan denelerin úyrengenligi, astanomiya, matematika haqqında maǵlıwmat berilgen.