RUS TILINI O‘QITISH METODIKASIDA FANNING ZAMONAVIY LINGVODIDAKTIK DOLZARB MUAMMOLARI - Abdujalilova Mavjuda Tadjiddinovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Maqolada zamonaviy lingvodidaktikaning dolzarb muammolari ko‘rib chiqilgan bo‘lib, XX asr oxiri – XXI asr boshlarida rus tilini o‘qitish metodikasining rivojlanishining asosiy yo‘nalishlari aks ettirilgan. Maqolada maktabda rus tilini o‘qitish texnologiyalari, maqsadlari, mazmuni, nazariy anglanishi va nazorat qilish ta’limdagi kompetentli yondashuv bilan bog‘langan.