INGLIZ TILINI O’RGANISHDA TINGLAB TUSHUNISH (LISTENING)NING AHAMIYATI VA UNI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI - Toshpo’latova Mubinaxon Maqsudjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini o’rganishda tinglab tushunish ko’nikmasining ahamiyati xususida so’z boradi. Kuchli tinglash ko’nikmalari hayotiy muloqotga tayyorgarlik kabi jihatlarga ijobiy ta’sir ko’rsatishi va uni rivojlantirish yo’llari ta’kidlanadi.