PEDAGOGIK FAOLIYATDA AXBOROT-KUTUBXONA XIZMATLARINING O’RNI - Yaxyoyeva Shahnoza Abdujalol qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik faoliyatda axborot- kutubxona xizmatlarining ahamiyati, o‘quv jarayonida ularning integratsiyalashuvi, elektron kutubxonalar va raqamli resurslardan samarali foydalanish masalalari yoritilgan. Axborot madaniyatini shakllantirishda kutubxona xizmatining ilmiy- uslubiy qo‘llab-quvvatlash funksiyasi tahlil qilinadi.