RAQAMLI IQTISODIYOTNING XUSUSIYATLARI - E.Jo’rayev (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur tezisda raqamli iqtisodiyotning xususiyatlari haqida so’z boradi tezis davomida turli fikr va mulohazalar berib o’tilgan.