YO‘L HARAKATI XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA YO‘L C - Xasanov Ulug'bek A'zimjon o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Yo‘l chiziqlari transport vositalarining harakatlanish tartibini belgilash, yo‘lovchilarning xavfsizligini oshirish, shuningdek, tartib-intizomni saqlashda muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada doimiy va vaqtinchalik, uzluksiz va uzlukli chiziqlar, shuningdek, ularning rang va shakliga qarab farqlari haqida batafsil ma’lumot beriladi.