HAMSHIRALIK AMALIYOTIDAGI ZAMONAVIY TENDENTSIYALAR, BEMORLARNI PARVARISH QILISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Boratova Asidaxon Abbos qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada telehamshiralik, elektron sog‘liqni saqlash kartalari, sun’iy intellekt, simulyatsion treninglar kabi innovatsion vositalarning amaliyotdagi o‘rni tahlil qilinadi