PEDAGOGLARDA TARBIYAVIY FAOLIYATNING USTUVORLIGI - Anvarjonova Kamolaxon Zohidjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagoglarda tarbiyaviy faoliyatning ustuvorligi haqida ya’ni o‘qituvchi mahorati birinchi o‘rinda uning dars mashg‘ulotlardagi tayyorgarlik darajasi hisoblanadi. Pedagog faoliyatida mumtazam va mazmunli, maqsadli o‘z bilim va ko‘nikmalarini o‘zining metodlari bilan boyitib borishi kerak.