ADABIYOT DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Kuvatova Nafisa (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adabiyot darslari jarayonida interfaol metodlaridan samarali foydalanishning ilmiy-nazariy xususiyatlari ochib berilgan.