SINF JAMOASINI TUZISH VA BIRLASHTIRISHDA SINF RAHBARINING OILA VA JAMIYAT BILAN OLIB BORADIGAN ISHLARI - Usenbaeva Gozzal (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf rahbarining sinf jamoasini birlashtirishda oila va jamiyat bilan olib boradigan ishlari, sinf rahbarining vaziyfalari haqida aytiladi.