EKSKURSIYA DARSLARIDA FOYDALANILADIGAN METODLAR - Usenbaeva Gozzal (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tabiiy fan darslarida ekskursiyaga olib chiqishda foydalaniladigan metodlar va tabiiy fanlarda ekskursiyaning afzalligi haqida aytiladi.