TARIX VA ZAMONAMIZ - Muxamadjonova Laylo; Yaqubjonova Rozixon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya: Mazkur tezisda tarixning asl mazmunini aniqlash yo’lidagi izlanishlar hamda zamonaviy O’zbekistonimiz tarixi bilan tanishib chiqamiz. Zero, tarixsiz kelajak yo’q – degan gap bejiz emasligiga guvoh bo’lamiz.