OʻZBEKISTONDA SOGʻLIQNI SAQLASH ISHI: UMR KOʻRISH DAVOMIYLIGI VA AHOLI SALOMATLIGI - Soliyeva Nodiraxon Mahammadovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Oʻzbekistonda sogʻliqni saqlash ishi, Oʻzbekistonda umr koʻrish davomiyligi, aholi salomatligi va sogʻliqni saqlash muassasalari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.