BEMORLARNI DAVOLASHDA MASSAJ TERAPIYASIDAN FOYDALANISHNI OPTIMALLASHTIRISH - Mamatazizova Dilafro‘zxon Xabibullo qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada fizioterapiyada massaj terapiyasining ahamiyatini o’rganamiz va uning foydalari, usullari va natijalarini muhokama qilamiz. Shuningdek, biz bemorlar va fizioterapevtlar uchun davolash rejalarida massaj terapiyasidan foydalanishni optimallashtirish bo’yicha taklif va xulosalar beramiz.