AVTOMOBIL SOHASIGA OID TERMINLAR ETIMIOLOGIYASI - Orifjonov Rasul Mashrabovich; Raxmonov Murodjon Yuldashevich; Olimov Usmonali (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ingliz va o’zbek tilidagi avtomobil sohasiga oid terminlarning etimiologiyasi tahlil etilgan.