OILA‐HAYOTNING ABADIYLIGINI TA’MINLOVCHI MUQADDAS MASKAN - Salayeva Aziza Muhammatmurot qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jamiyatning tayanchi, hayotning abadiyligini ta’minlovchi muqaddas maskan oila, oilaning inson mustaqil shaxs sifatida shakllanishidagi o‘rni xususida so‘z boradi.