MAVZU: TA’LIM TIZIMIDA FANGA YONDASHUVNING PEDAGOGIK OMILLARINI TIZIMLI TAHLILI - Jo‘rayev Mirjalol Qahramonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim tizimida mutaxassis tomonidan alohida yondashuv bo’lsa fanni o’rganishga bilim, malakalarning egallanishini emas, balki har bir mustaqil yo‘nalish bo‘yicha integrativ bilimlar va harakatlarning o‘zlashtirilishini nazarda tutadi. Shu bois kasbiy yondashuv doimiy ravishda boyitish, kompetensiya mutaxassislik bilimlarini doimo boyitib borishni, muhim ijtimoiy talablarni anglay olishni, taqozo etgan holda axborotlarni qo‘llay olishga o‘rgatishdir.